Konklusjon og konkurrenter:

Forester er en mellomting mellom personbil og SUV. Men den er ikke den eneste bilen på markedet som kombinerer personbilens kjøreegenskaper ispedd ørlite grann terrengegenskaper.

Publisert

Men det skal sies at Subaru har kommet frem til et fint blandingsforhold med Forester. Den har behagelige kjøreegenskaper og tilbyr en fremkommelighet som er nok for de fleste - men som ikke egner seg til ekstrem terrengkjøring. Forester med utstyrsnivå GZ, som vår testbil hadde, koster 329.900 kroner. Dette er en godt utstyrt utgave med blant annet hastighetskontroll og elektrisk soltak inkludert i prisen. For å se nærmere på hva som er med av utstyr, kan du gå til avsnittet 9681">utstyr og ytelser. Forester med et lavere utstyrsnivå koster 299.900 kroner.

CR-V

Honda CR-V er en av de nærmeste konkurrentene. Den er litt større enn Forester, er litt tyngre - men er faktisk rundt ett sekund raskere i akselerasjon fra 0-100 kilometer i timen (10,5 sekunder). I utstyrsnivå ABS Air koster CR-V 299.900 kroner. Den er da litt dårligere i sikkerhetsutstyr enn Forester, men den er faktisk bedre med tanke på komfortutstyr, enn den rimeligste Foresteren som altså koster det samme: 299.900 kroner. Vår test av Honda CR-V kan du lese 5750">her.

Rimeligere Vitara

Suzuki Grand Vitara er et annet alternativ. Med like stort slagvolum men med tre flere hester enn vår testbil, koster Vitara 284.900 kroner. Også denne er litt svakere på sikkerhetsutstyr og komfortdetaljer enn vår testbil, men så koster den jo også litt mindre. Vår test av Vitara 1071">finner du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer