Konklusjon og konkurrenter

Volvo V70 har blitt merkbart bedre på mange områder. Heldigvis synes ikke dette særlig på prislappen.

Publisert

I gjennomsnitt har nemlig V70 bare blitt rundt 15.000 kroner enn forrige modell, og det må kunne kalles et beskjedent påslag for såpass store forbedringer. Og det er nettopp prislappen som gjør Volvo V70 så attraktiv.

For å ta dens mest aktuelle motstander først. Saab har en aldeles glimrende og komfortabel bil i 9-5 Estate, men for å få i nærheten av samme ytelser som i Volvoen må du opp på en Saab 9-5 3.0T, som starter på 576.700 kroner for en noenlunde tilsvarende utstyrt bil. 1 - 0 til Volvo på denne modellen.

Tyskere i kø

Det samme kan egentlig sies om både BMW og Mercedes, du må nemlig opp på nivå med BMW 528 og Mercedes E280 som starter på henholdsvis 627.000 og 696.600. Disse bilene er riktignok marginalt bedre utstyrt i standardversjon, prisforskjellen er like fullt formidabel.

Litt verre er det for Volvo å konkurrere mot Audi A6, som i grunnversjon koster 40.000 mer enn V70, men den har litt mer utstyr som gjør at prisforskjellen blir ubetydelig når vi har to like biler foran oss. Vår oppfatning etter en uke med V70 2.4T, er at Audien kanskje har noe mer sportslige kjøreegenskaper, men når det gjelder komfort og plass er V70 overlegen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer