Konklusjon og konkurrenter:

Suzuki Grand Vitara V6 er en suveren bil til sitt bruk, men koster for mye. Det finnes likeverdige alternativer som er meget gode biler, og lemper du litt på terrengegenskapene står det flere gode alternativer hos konkurrentene.

Publisert

Du kan få mye bil for litt over 350.000 kroner. På lenken under kan du selv sammenligne de nærmeste konkurrentene til Suzuki Grand Vitara V6.

Sammenlign de nærmeste konkurrentene til Suzuki Grand Vitara V6 her.

Vi synes…

…det er litt drøyt å betale over 350.000 kroner for en såpass liten bil selv om den har mange fordeler og en kultivert og sterk V6-motor. Det finnes noen alternativer som nesten kan fylle de samme oppgavene. Honda CR-V med 147 hestekrefter koster 344.900 kroner og er større og litt billigere enn Suzuki. Den mangler reduksjonsgir, men har både automat og klimaanlegg. Legger du på 30.000 kroner er Subaru Forrester Turbo innen rekkevidde. Her er det friskt fraspark fra 170 hestekrefter, manuell girkasse og 0-100 kilometer i timen går unna på 8,4 sekunder.

Av mer personbil typer stiller Passat med firehjulstrekk både sammen med V5 motor og TDI motor på 115 hestekrefter. Disse koster henholdsvis 365.170 og 322.900 kroner. Subaru Legacy 2.0 har både firhjulstrekk og automatgir. Noe av terrengegenskapene blir borte også her, men den koster 337.900 kroner og er derfor nesten 20.000 billigere enn en Suzuki Grand Vitara V6.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer