Konklusjon og konkurrenter

Dessverre Audi, dere har ikke en sjanse mot den japanske overmakten - og spesielt ikke når vi tar prisen med i betraktningen.

Publisert

Aldri har det vært lettere å skrive konklusjonen på en sammenlikningstest. Dersom du ønsker en bil som gir deg kjøreglede i bøtter og spann er Subaru Impreza GT Turbo det selvsagte valget.

Subaru Impreza GT Turbo vinner soleklart

For etter en tur langs ekte norske vinterveier er det klart at Audi S3 kun er en bil laget for å vise seg frem i. Sammenliknet med Impreza er den sjanseløs, ja, den blir nesten ydmyket.

At Audi S3 vinner på komfort hjelper den dessuten lite i sammenhengen, for Impreza er så mye, mye bedre i alle andre disipliner. Også er den billigere. For mens Audi forlanger at du legger 423.600 kroner på bordet for S3, vil ikke Subaru tømme kontoen din for mer enn 399.900 kroner - eller 23.700 kroner mindre.

For byens hovedgater

Derfor blir Subaru Impreza GT Turbo vinneren, for dersom du virkelig vil ha en bil for kjøregledens skyld bommer du stygt dersom du overser kvalitetene som Impreza besitter. Likevel skjønner vi de som velger seg en S3, for en mer perfekt gatelysracer skal du lete lenge etter - og bilen holder da også absolutt mål dersom ambisjonene er å bli langt merke til der du glir opp og ned byens hovedgater - eller dersom motorveien er din beste venn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer