Konklusjon og konkurrenter

Med en -- relativt sett -- lav pris i forhold til sine ekstreme ytelser og kapasiteter, er Subaru Impreza GT nærmest uten konkurranse på dagens marked.

Publisert

En av de få gode grunnene vi kan se for å velge en annen bil enn Subaru Impreza, må være på grunn av design. Som vår 8338"> sammenligningstest mellom Subaru Impreza og Audi S3viser, er den nærmeste konkurrent med firehjulstrekk og noe i nærheten av samme ytelser også en gode del dyrere. Men den er sterk på komfort og status, og få hevder noe annet enn at Audi S3 er en svært så pen bil.

Andre fra Audi

Med en prislapp på drøye 510.000 kroner, 110.000 mer enn Impreza GT, kan du få en Audi TT 1.8T med 225 hk. Denne er omtrent like kjapp, men før bilen ble oppgradert med stivere stabilisatorstag, ESP og hekkspoiler, hadde denne bilen ingenting i nærheten av Impreza sine balanserte kjøreegenskaper. Vi har ikke fått testet Audi TT etter modifikasjonene bilen måtte gjennomgå etter høyhastighetsulykkene i Tyskland.

Audi TT er også tilgjengelig i 180 hk-versjon, da er prislappen 431.400 kroner, 30.000 dyrere enn Impreza og over sekundet tregere på 100 km/t-sprinten.

Ingen under millionen

Dersom kravet ditt er firehjulstrekk og akselerasjon under 7 sekunder fra 0 - 100 km/t, må du (med unntak av nevnte Audi-modeller) ut med over 1 million kroner for å legge hendene på en bil som Porsche 911 eller Audi S8.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer