Konklusjon og konkurrenter

Konklusjonen er klar, og konkurrentene likeså - har Accord 2.0 ES en sjanse i markedet?

Publisert

For 369.800 kroner får du skinninteriør, soltak, klimaanlegg, BOSE stereoanlegg, navigasjonssystem og automatgir som standard. For når det gjelder utstyrsnivået i Honda Accord 2.0 ES er det lite å klage på, det er faktisk for mye av det gode. Vi ville for eksempel gjerne ha byttet ut soltaket med mer takhøyde, spesielt siden klimaanlegg er standard.

Mye utstyr, mye penger

Likevel rettferdiggjør ikke alt utstyret prisen på Accord 2.0 ES. Den blir rett og slett for dyr - noe som ikke minst kommer til uttrykk dersom man ser på konkurrentene. For blar du opp 372.000 kroner kan du ende opp med en BMW 320i i oppkjørselen, eller bruker du 10.800 kroner på ferie og legger 368.000 kroner på bordet kan en Lexus IS200 bli din - eller hva sier du om en Audi A4 1.8T Quattro til 362.200 kroner? Eksemplene er mange og alternativene likeså.

Kan ikke forsvares

Derfor blir Honda Accord 2.0 ES i første rekke en bil for de spesielt interesserte. Dens hemsko er dårlig plassutnyttelse og en alt for høy pris. Så høy faktisk at det er vanskelig å forsvare - spesielt dersom man ser på hvilke konkurrenter den må sloss mot. Derfor blir etter alt å dømme Honda Accord 2.0 ES i høyeste grad en eksklusiv bil…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer