Konklusjon og konkurrenter:

Rover 75 har et tøft segment å bryne seg i, her er det mange tøffe konkurrenter. Volvo, BMW, Audi og Saab er blant de verste konkurrentene, og de vil gjøre livet surt for Rover 75.

Publisert

Rover 75 er en vakker bil med klassiske linjer. Bilen har suveren komfort, og det gir en fantastisk følelse å sitte bak rattet. Herlige skinnseter og ellers et interiør som blant annet består av krom og trepaneler gjør at følelsen av luksus er helt ubestridelig. Her er hva noen av konkurrentene byr på:

Volvo S70 2,4S

Denne bilen har vi ikke testkjørt enda, men vi er nesten sikre på at det blir vanskelig for Rover 75 å hevde seg mot ny-Volvoen. V70 er spekket med praktiske detaljer og den har et produktnavn som klinger godt i det norske markedet. Du kan lese om lanseringen av V70 i Detroit på 7003">denne lenken. V70 2.4S koster fra 399.000 kroner.

Saab 9-5 2.0 T

Saab 9-5 er en mye bedre familiebil enn Rover 75. Saab 9-5 2.0 T har i tillegg en meget fleksibel motor og den har god plass både foran og bak. Den har jo ikke på langt nær den samme utstrålingen som Rover 75, men i bruk er Saab bedre på det meste. Du kan lese mer om Saab 9-5 2.0 T på denne lenken. Saab 9-5 2.0T koster fra 370.000 kroner og er godt utstyrt i grunnversjon.

BMW 520i

BMW 520i har en del felles med Rover 75, nemlig svak motor og meget høy komfort. BMW 520 har i tillegg meget gode kjøreegenskaper og bilen føles lett og kvikkstyrt. BMW er også litt trang i baksetet og bagasjeplassen er heller ikke av de beste. Du kan lese mer om BMW 520i på denne lenken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer