Konklusjon og konkurrenter

Blir Mitsubishi Space Star et stjerneskudd, eller en fallen stjerne? Og trenger egentlig verden slike biler?

Publisert

Over en ordinær stasjonsvogn har Space Star åpenbart en rekke fordeler. Du sitter høyt og har god oversikt over trafikkbildet, det er enklere å komme seg inn og ut av bilen - og du har muligheten til å få med deg mer enn i en tilsvarende stasjonsvogn.

Konkurrentene kommer

Alt burde med andre ord tyde på at Space Star og dens like har en fremtid. Ikke minst med tanke på at en rekke bilfabrikanter allerede har tilsvarene biler som venter på å bli lansert. Opel har sin Zafira, som du kan lese mer om her, Mazda venter på sin Premacy og Nissan får snart sin Almera Tino.

Det burde være bevis godt nok.

Hva med Megane Scenic?

Hva så med Space Star, er den enehersker i en markedsnisje som venter på å bli utbygd? Neida, for mens konkurrentene hvesser sitt artilleri vil Mitsubishi Space Star møte på Renault Megane Scenic - og den er væpnet til tennene. Ikke bare er den større enn Mitsubishien, men den har også en mer fleksibel seteløsning. Problemet for Scenic sitt vedkommende er at den koster 13.000 kroner mer enn hva Space Star gjør.

Det er uansett ingen tvil om at Mitsubishi har et kraftig våpen i Space Star. Ikke bare tilbyr den mye plass, den er også komfortabel og lettkjørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer