Konklusjon og konkurrenter

Er så denne prehistoriske Pajeroen fra nyere tid verd sine penger, eller bør man styre unna og skaffe seg noe annet?

Publisert

Alderen skinner tydelig igjennom hos Galloper Super Exceed. Den er ikke like sober som konkurrentene, heller ikke kan den skilte med elegansen og de moderne linjene som preger konkurrentene.

Mot Pajero

Heller ikke på pris er den jevnbyrdig, der er den knusende. Og det er akkurat det som er Galloper sin store fordel i kampen om kjøpernes gunst. For er ikke utseendet -- og interiøret som minner om en avdeling på teknisk museum -- så viktig for deg vil det være dumt å betale drøye 115.000 kroner mer for en Pajero hvor den eneste forskjellen er at designet følger litt mer med i tiden og at den er utstyrt med et mer avansert firehjulsdriftssystem.

Vanskelig valg

Litt verre blir kanskje avveiningen dersom vi ser på Mitsubishi Pajero Sport med den samme motoren. Vel er denne bilen ikke fullt så stor som Galloper Super Exceed, men plassen burde holde for de fleste. Sammenliknet med denne bilen blir nemlig ikke Galloper så billig lengre, differansen er nemlig bare drøye 17.000 kroner i koreanerens favør. En differanse som du nok vil tjene inn igjen den dagen du skal selge bilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer