Konklusjon

Det er en smakssak hvilken bil som er best, men er du på jakt etter effektsterk og kjøreglad stasjonsvogn er valget enkelt.

Publisert
Sist oppdatert

Da må det bli Volvo V50 T5. Den gir en fin kombinasjon av krefter og kjøreegenskaper, og faller ikke igjennom på noen enkeltområder.

Pris

Mercedes-Benz C 230T+ Kompressor har 32.000 kr lavere startpris enn Volvo V50 T5. C-klassen starter på 466.900 kroner og er med det en gunstig pakke av motorkraft og komfort. Legger du på 24.370 kroner får du også en automatgirkasse, og det betyr at hvis du ikke er alt for kravstor med hensyn til ekstrautstyr at du kanskje kan få bilen relativt nær halvmillionen.

Volvoen starter på 498.900 kroner, og koster 517.900 for billigste versjon med automatgir.

Konklusjon

På normale dekk kunne kanskje Mercedes-Benz C 230 T+ Kompressor fått vist frem et snev av overlegenhet i komfortøvelsen. Vår erfaring tilsier at den da hadde tatt en klar komfortseier, og blitt det beste alternativet for de som er ute etter komfort og effekt. Den beste allrounderen, og den sprekeste, er imidlertid Volvo V50 T5. Den er vårt valg denne gangen.

Store bilder av begge bilene.

Enkelttest av Mercedes-Benz C 230T+ Kompressor

Enkelttest av Volvo V50 T5

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.