Konklusjon

Det praktiske og de reale terrengegenskapene frister hos Toyota, kjøreegenskaper og komfort trekker i retning Mercedes-Benz.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon


Litt enkelt sagt oppleves ML 270 CDI som en bedre bil uansett klasse, men Land Cruiser vinner viktige delseire som helt klart kan gjøre den til ditt naturlige valg.

Pris

Billigste Land Cruiser blir din for 632.700 kroner, ML 270 CDI starter på 639.900 kroner. Begge prisene gjelder for biler med manuell girkasse og lavt utstyrnivå.

Toyota Land Cruiser GX som vi har kjørt koster 743.100 kroner og er da ganske komplett utstyrt. Tilsvarende utstyrt Mercedes-Benz ML 270 CDI koster rundt 15.000 kroner mer.

Valget

Vi lar oss i stor grad sjarmere av de gode terrengegenskapene og den fleksibiliteten Land Cruiser gir. Likevel er naturlig på bakgrunn av kjøreegenskaper, komfort og ikke minst motor å anbefale ML 270 CDI for de med mest normale behov.

De som derimot har behov for åtte sitteplasser og/eller spesielt gode terrengegenskaper har et godt alternativ i Land Cruiser.

Test av M-klasse finner du her, og test av nye Land Cruiser finner du her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer