Konklusjon

Det finnes flere biler som bygges om til terrengkjøretøyer. Artic Trucks bygger om både Toyota og Ford i tillegg til Suzuki.

Publisert
Sist oppdatert
Konklusjon


Offroadpakken til Suzuki XL7 koster 114.000 kroner. Grunnen til at prisen blir så høy er at akselavstanden må forlenges. Ombyggingen av en Toyota Landcruiser koster 78.000 kroner, men dette er en mye dyrere bil i utgangspunktet og ender likevel opp over 100.000 kroner over XL7. Nå skal det sies at dette er en mye mer eksklusiv bil også, men de respektive ombyggingene bringer prisen på de to bilene nærmere hverandre

Konklusjon

Suzuki XL 7 Arctic Trucks er en spennende bil. Den er både enkel og simpel, men har sine attributter for de som liker dette. Bensinmotoren er tørst, men har også mye kraft. Med lavgiret innkoblet mangler du absolutt ikke moment på hjulene og så sant du ikke står på fast underlag tar du deg elegant frem. Dette blir en entusiastbil for et smalt publikum som liker gjørmehull eller som rett og slett synes den er kul. De fleste som vi traff syntes den var ekstremt harry.

Tekniske data finner du på denne lenken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer