Konklusjon

Ønsker du deg en ekte sportsbil er det ikke tvil om hva du bør velge, heller ikke dersom du ønsker å bli lagt merke til...

Publisert

Det er ikke tvil i våre sinn. Honda S2000 er den suverene vinner sammenliknet med Audi TT. Og grunnene er mange.

TT grundig slått

Vi var på jakt etter kjøreglede, og der må nok TT seg grundig slått av sin japanske konkurrent. Vel kan det gå fort i Audien også, og vind som rufser i håret er alltid behagelig, men det brede flueknusende smilet uteblir. Sammenliknet med S2000 blir TT for perfekt, for trygg og gir alt for få tilbakemeldinger.

I S2000 er det motsatt, bilen lever mellom hendene dine, den gir deg masse tilbakemeldinger og det er stort sett bare ørene som gjør at ikke smilet går rundt. Bilen er den perfekte dansepartner, og selv en liten tur kan forlede deg til å bedrive resten av dagen med bilkjøring - akkurat som det skjedde med oss. En liten tur til Sandvika ble raskt en dagsetappe på drøye 35 mil...

Bedre garantier på Honda

Også prismessig vinner Honda, for de forlanger 535.000 kroner for S2000 mens Audi vil ha 540.100 kroner for sin TT Roadster med 225 hester og Quattro. Garantiene har også Honda orden på: 5 år eller 100.000 kilometer mot ett år for Audi. Rustgarantien er imidlertid bedre på TT enn på S2000, for mens Honda bare kan gi deg 6 år mot gjennomrustning gir Audi deg 12 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer