Kontantkundene raser mot JET

JET, Kirkeveien i Oslo. Fredag 5. november klokken 12.00: Alv Storaas legger 200,00 kroner i betalingsautomaten, men overser at han må velge pumpe. Noen minutter senere innser han at han verken får fylt bensin for disse pengene, eller får pengene tilbake. Ikke får han kvittering heller.

- Jeg la på 200 kroner som jeg ikke fikk noe for, sier Alv Storaas.
- Jeg la på 200 kroner som jeg ikke fikk noe for, sier Alv Storaas. Vis mer
Publisert

Dessverre er ikke dette noe enkeltstående tilfelle. Flere ganger den siste tiden har vi vært vitne til at kontantkunder hos JET overser at de må velge pumpe, innser forglemmelsen for seint, og står igjen uten bensin, penger og kvittering. Kundene blir fortvilet og oppgitt, og det gjør ikke saken særlig bedre at det er nærmest umulig å komme gjennom på JETs servicetelefon.

-- Går det nemlig mer enn 3 minutter fra du legger på pengene og til du velger pumpe, har du ikke lenger mulighet for å tanke for de pengene du har betalt. Men alt håp er likevel ikke ute, i følge daglig leder i Conoco JET Norge, Bjørn Helge Sørensen.

Må velge pumpe

Av Sørensen får vi bekreftet at det har vært mye kluss de siste dagene. Dette kommer av at JET har lagt om rutinene for fylling av bensin ved sine tankstasjoner. Tidligere fylte du bensin på JET ved å putte penger inn i automaten og så løfte opp den pumpen som måtte passe deg best.

Nå må du taste inn hvilket pumpenummer du skal tanke fra, før du kan fylle.

JET har måttet legge om rutinene ved tankstasjonene sine etter pålegg fra myndighetene, noe som altså har ført til en del forvirring de siste dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer