Konturer av ny Audi A6?

Nye Audi A6 vil sannsynligvis bli vist til allerede til høsten. Det er ikke umulig at konseptbilen Nuvolari er et forvarsel om hvilke designlinjer som vil prege neste generasjon A6.

Publisert
Sist oppdatert
Konturer av ny Audi A6?

Konturer av ny Audi A6?

  1. Fotoalbum


Dagens Audi A6 ble lansert allerede i 1997 og begynner å trekke på årene, til tross for at bilen fikk en ansiktsløfting i 2001. Neste generasjon vil høyst sannsynlig bli vist i løpet av året og mange har spekulert i hvordan bilen vil bli seende ut. Blant annet viste vi allerede i mai i fjor hvordan Automedia tenker seg neste A6.

Tøffe lykter

Konturer av ny Audi A6?


Nå viser altså Audi konseptbilen Nuvolari quattro på den store bilutstillingen i Genève. Nuvolari er en kupé og er selvsagt langt lavere enn en A6 vil bli. Likevel er det interessant å merke seg detaljer ved Nuvolari, for eksempel den TT-inspirerte fronten, de tøffe, asymmetriske frontlyktene og de kraftige hjulbuene. Også de langstrakte, helt røde baklyktene kan muligens sladre om hva slags uttrykk Audi ønsker å satse på i fremtiden.

Det er langt fra sikkert at Nuvolari noen gang vil bli satt i produksjon. Men uansett kan vi jo kose oss med bildene.

Relaterte artikler

  • Her finner du våre Audi-tester
  • Her finner du flere Audi-nyheter
  • Her finner du våre Audi spionartikler
  • Her finner du våre Audi lanseringsartikler
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer