Fords nye SUV tiltrekker oppmerksomhet:

Kul, kompakt og sportslig Puma

I januar starter Ford salget av Puma; en liten SUV med et overraskende stort bagasjerom, mye teknologi og et utseende som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

ALT NYTT: Pumas design er sportslig og viser veien for Fords nye modeller framover. Også under skallet er det mye ny teknologi, inkludert et lite hybrid-system. Foto: Ford
ALT NYTT: Pumas design er sportslig og viser veien for Fords nye modeller framover. Også under skallet er det mye ny teknologi, inkludert et lite hybrid-system. Foto: Ford Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Per Gunnar Berg er sjef for Ford i Norge, og tar i bruk store superlativer om bilen:

- Dette er en ny modell som vi tror vil treffe svært bra, blant de stadig flere nordmennene som ønsker seg en SUV eller crossover. Den er ekstremt praktisk, svært romslig og fleksibel, samtidig som den har et moderne og iøynefallende design. Hybridteknologien reduserer utslippene og gjør den mer drivstoffgjerrig, sier Berg i en pressemelding.

Stort bagasjerom

Ford-sjefens uttalelser må ses sammen med at dette er en bil som bare er 4,18 meter lang. Du sitter høyere, har bedre oversikt ut enn i mange andre biler, og bagasjerommet som Ford oppgir til 456 liter, er overraskende stort til en bil i denne klassen å være.

Da regner vi med at oppbevaringsrommet under gulvet, som Ford kaller Megabox, er regnet med. I tillegg kan bakluken åpnes ved å bevege foten under støtfangeren, slik som på Fords større biler. Det er praktisk når du har hendene fulle med bager og handleposer.

Men noen «svært romslig» bil er Puma likevel ikke. Plassen i baksetet begrenser dette til en bil for et par, som fint får plass til to golfsett stående bak. Eller kanskje som bil nummer to i en barnefamilie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer