Kun et spørsmål om tid

Bilen hadde premiere på bilutstillingen i Genève og er det siste skuddet på stammen fra muskelbilfabrikken i Bottrop.

Publisert
Sist oppdatert

Sulten etter effekt kjenner tydeligvis ingen grenser, og Brabus K8 er et bevis på det.

Over 500

Utgangspunktet er en SL 55 AMG som har blitt ytterligere optimert. Motoren yter ikke lengre 476 hestekrefter, men 530. Dreiemomentet har steget fra 700 til 775 Newtonmeter. Prestasjonene på veien har ikke blitt dramatisk forbedret, men tallet fra 0 til 100 kilometer i timen har sunket fra 4,7 til 4,5 sekunder. På steder hvor du kan kjøre i 200 kilometer i timen, kan du glede deg over at det koster deg bare 13,6 sekunder å komme seg dit. Toppfarten er begrenset til 300 kilometer i timen.

Styling og hjul

K8-kunder kan velge mellom fire ulike frontlykter for best mulig opplysing av veien. Like viktig er den nye støtfangeren foran som skal minske løftet på forhjulene. Et stort utvalg i hjul er også tilgjengelig, og du kan bestille både 18-, 19- og 20-tommers hjul. For fullt ut å kunne utnytte bilens ubeskjedne toppfart trenger du 9x20 tommers felger foran med dekk i dimensjonen 245/35-20, og bak hører det da med 11x20 tommers felger med dekk i dimensjonen 285/30-20.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer