Kupe-kabriolet fra Opel

Kupe-kabrioleter har snart tatt over for vanlige kabrioleter.

Publisert
Sist oppdatert
Kupe-kabriolet fra Opel

Kupe-kabriolet fra Opel

 1. Store bilder!
Kupe-kabriolet fra Opel
Kupe-kabriolet fra Opel


Løsningen passer godt for oss her nord med begrenset sesong, og eneste ulempe er at løsningene ofte tar mye plass i bagasjerommet. For Opel Tigra Twin Top reduseres bagasjerommet med 190 liter når taket felles ned. Utgangspunktet er romslige 440 liter, så litt plass blir det igjen. Det er også plass til 70 liter bak forsetene, kanskje en bedre løsning enn de relativt ubrukelige setene som er å finne i 206 CC.

Ståltaket er todelt for å kunne brettes sammen, og den bakre delen kan lakkes i en annen farge enn resten av bilen. Hydraulikk sørger for at taket pent bretter seg sammen og legger seg i bagasjerommet, alt du trenger å gjøre er å trykke på en knapp.

To motorer

Den minste motoren, en 1,4-liter som yter 90 hestekrefter, blir tilgjengelig med vanlig femtrinns manuell girkasse eller en automatgirkasse. Velger du den sprekere 1,8-literen på 125 hestekrefter må du gire manuelt.

Bilen skal vises på Geneve-utstillingen nå i mars, og er Europa-lanseringen starter på ettersommeren.

Store bilder av Opel Tigra Twin Top finner du her.

Her finner du mer Opel-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer