Billige sommerdekk

Kupp på nye sommerdekk

De neste ukene kan du få gode rabatter på nye sommerdekk. Det passer bra, for det er på de våte høstveiene du virkelig trenger gode dekk.

BESTE KJØP: - Det er bedre å kjøpe nye sommerdekk nå enn å vente til våren når det er dyrere, sier Geir Yngve Lyrstad i Dekkteam. Foto: Rune Korsvoll
BESTE KJØP: - Det er bedre å kjøpe nye sommerdekk nå enn å vente til våren når det er dyrere, sier Geir Yngve Lyrstad i Dekkteam. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer er det mange som har hatt bilferie i Norge. Mange mil med tungt lastet bil på varm asfalt sliter ekstra på dekkene.

Det er på tide å sjekke tilstanden på dem. Sjansen for at de begynner å bli godt slitt er stor. Det er dårlig nytt for de kommende høstukene med våte og sleipe asfaltveier. Vi skal forklare hvorfor litt seinere.

Men det er ikke bare sikkerheten som gjør at du bør vurdere å kjøpe de nye sommerdekkene nå. Det er nemlig på høsten de er billigst.

Må tømme lageret

- Denne uka sendte jeg inn bestillingen på høstens vinterdekk. Det betyr at vi må tømme lageret for det meste av sommerdekk for å få plass til vinterdekkene. Det igjen betyr igjen at det kan være bra tilbud å få på sommerdekk nå, sier dekkforhandler Geir Yngve Lyrstad i Dekkteam, og legger til:

- Mange må uansett kjøpe nye snart, og da er det dumt å vente til våren når det blir dyrere. Dessuten er det nå utover høsten at du har aller mest behov for gode dekk. Våte høstveier og slitte dekk er en farlig kombinasjon når det gjelder vannplaning og bremselengder. Vi mener lovens minstekrav på 1,6 millimeters mønsterdybde kan være farlig lite når høstregnet kommer. Vi anbefaler å bytte ved tre millimeter, sier Lyrstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer