Peugeot 3008 GT Hybrid4:

Ladbar SUV med 4x4 - til folkepris

SUV. God rekkevidde. Firehjulstrekk. 300 hester. Til under 500.000 kroner!

ETTERLENGTET HYBRID: Med firehjulsdrift, et forbruk på 0,13 l/mil og en rekkevidde på hele 59 kilometer er det duket for en ny suksess for Peugeot 3008. Foto: Peugeot
ETTERLENGTET HYBRID: Med firehjulsdrift, et forbruk på 0,13 l/mil og en rekkevidde på hele 59 kilometer er det duket for en ny suksess for Peugeot 3008. Foto: Peugeot Vis mer
Publisert

For tre år siden ble Peugeot 3008 kåret til Årets bil i Europa, og den er likefullt høyaktuell. Den er fortsatt Peugeots mestselgende bil her hjemme, med 911 solgte biler de første ni månedene i år.

Enda bedre blir det nå som den kommer i ladbar hybridutgave – og endelig med firehjulstrekk.

Peugeot 3008 GT Hybrid4 har en elektrisk rekkevidde på 59 kilometer. Det blandede CO2-utslippet er på bare 29 gram/km, i henhold til WLTP. Dette tilsvarer et forbruk per mil på 0,13 liter.

Med en total effekt på 300 hestekrefter fra tre motorer, er man også sikret kjapp fremdrift gjennom en åttetrinns girkasse. 0 til 100 km/t går unna på kvikke 5,9 sekunder.

Tabellforklaring: Tabellen viser antall registreringer av Peugeot 3008 i Norge siden 2015. *=2019 teller til og med september. Kilde. Opplysningsrådet for veitrafikken

Tre motorer

Batteriet har en kapasitet på 13,2 kWt og lades opp på én time og tre kvarter, via normalladeinntaket på 7,4 kW.

Firehjulsdriften er alltid tilgjengelig - og den har også 4x4 i elektrisk modus. Bakakselen er dessuten en avansert multilinkenhet som sikre høy komfort og gode kjøreegenskaper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer