Laird bygger minihjem på hjul

Laird Herbert kommer gjerne til Norge og bygger et Leaf House for deg.

BYGGER CAMPINGVOGNER AV TRE: Canadiske Laird Herbert designer og bygger originale små hjem, enten på hjul eller som hytte. Han kommer gjerne til Norge og bygger et for deg! Foto: Leaf House
BYGGER CAMPINGVOGNER AV TRE: Canadiske Laird Herbert designer og bygger originale små hjem, enten på hjul eller som hytte. Han kommer gjerne til Norge og bygger et for deg! Foto: Leaf House Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg sender ikke til Norge, men jeg bygger på kommisjon, og jeg er villig til å reise og bygge på stedet, så lenge jeg har mulighet til det med arbeidsvisum og liknende, sier Laird Herbert til DinSide.

Herbert har tegnet og bygger de fantastiske små trehusene på hjul, som du kan se i bildeserien nedenfor. For fast plass eller til å dra rundt på veien? Det er helt opp til deg selv (og kanskje litt opp til norske myndigheter, da ...).

Mini-hjem

Leaf House spesialiserer seg innen design og bygging av små hus. De fokuserer på moderne design, konstruksjoner for kaldt klima og miljøvennlige materialer. Hvert eneste Leaf House er skreddersydd, unikt og fullt utstyrt.

Laird har laget flere versjoner av disse minihusene. Huset på bildet i toppen av artikkelen, er versjon 2.0. Dette er ifølge Laird et luksuriøst minihus. Her er det sofaseng, fullt utstyrt kjøkken, baderom med et kompakt badekar, og et romslig spiseområde. Originalprisen på versjon 2.0 er 57.500 dollar, eller 351.744 norske kroner.

Husene bygges enten etter spesifikasjon eller på kommisjon. Dersom du kjøper et hus fra Leaf House, tar de deg gjennom designprosessen fra dine ideer fra start, de setter opp et budsjett og tegner forslag, og bygger huset til slutt. Ifølge Laird må du forvente at prosjektet kommer på mellom 30.000 dollar og 65.000 dollar (fra 183.518 til 397.624 norske kroner). Dette er priser på stedet, i Canada.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer