Land Rover Discovery Sport - Premium SUV til premium pris

Prisene på nye Land Rover Discovery Sport er nå klare, og det ser veldig lovende ut.

SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Foto: LAND ROVER
SKAPER KONKURRANSE: Discovery Sport vil bli et positivt tilskudd til den stadig mer populære mellomklasse-SUVen. Foto: LAND ROVER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er store forventinger til nye Discovery Sport som lanseres i Norge 28. februar neste år. Sport blir det første medlemmet i den helt nye Discovery-familien som Land Rover nå satser på.

Les test av Range Rover Sport her.

Ifølge Land Rover vil Discovery Sport bli den mest allsidige og brukertilpassede kompakte premium-SUVen i klassen. Country Manager i Jaguar Land Rover Norge, Nils-Henrik Holmen, gleder seg til lansering og tror at prispunktet på den nye modellen vil gi Land Rover en fortrinn sammenliknet med de andre konkurrentene i klassen.

- Markedet ønsker mer fornuftige priser på SUVer, og vi imøtekommer dette ved å lansere en premium-SUV til meget konkurransedyktige priser.

Mer om priskrig på biler med firehjulstrekk.

Konkurrentene til Discovery Sport blir i hovedsak Volvo XC60, BMW X3 og den nye Lexus NX300. I motsetning til disse, fås Discovery Sport også med med syv seter.

God plass

Discovery Sport vil bli en romslig bil, som altså kan ha plass til 5+2 personer. Den vil også bli rikelig spekket med utstyr og nye tekniske løsninger, samt premium interiør med fokus på funksjonalitet. Mye bil for pengene, ser det ut til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer