Lang behandlingstid hos forsikringsselskapet?

- Nå har det gått 1 måned siden ulykken, forsikringsselskapet sier saken ikke er påbegynt og at det kan ta lang tid. Har jeg ingen rettigheter?

SAKSBEHANDLING HOS FORSIKRINGSSELSKAPET: - Det er ingen formelle frister for saksbehandling, sier Leif Osland, kommunikasjonsdirektør i Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO). Foto: colourbox.com
SAKSBEHANDLING HOS FORSIKRINGSSELSKAPET: - Det er ingen formelle frister for saksbehandling, sier Leif Osland, kommunikasjonsdirektør i Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO). Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette skriver en leser til DinSide.

Vi har tidligere omtalt saken, som også dreier seg om hvorvidt man kan stille krav til leiebil dersom ulykken er ute. Svaret på det spørsmålet kan du lese i denne artikkelen:

Kan du kreve leiebil?

Dette er hva leseren skriver:

    "Den 24. mai ble vi påkjørt i front av bilen da en moped kom over i vår kjørebane. Mopeden foretok en forbikjøring på en strekning hvor det er ulovlig, og det er også markerte heltrukkede linjer i kjørebanen. Vår bil fikk store skader og er ikke kjørbar.

    Politiet har laget sak på dette, skademeldinger er sendt inn, forsikringsselskap har det de trenger. Og skylden er helt klart mopedist.

    Nå har det gått 1 måned siden ulykken, jeg har kontaktet motpartens selskap og de sier saken ikke er påbegynt og det kan ta lang tid.

    Har jeg ingen rettigheter til å fortgang i saksprosessen?

    Vi er veldig avhengig av bil hver dag til jobb, min kone bruker nå 4,5 time i reisetid til jobb med kollektiv transport. Dette koster masse penger og ødelegger hverdagen, da mye tid går med til reise. Motpart nekter oss leiebil før de har sett på saken og godtatt skyld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer