Lang M-klasse er på vei

M-klasse var en av de første prestisjemerkene som kastet seg ut i terrenget. Nå er en nye modell på trappene som antagelig vil eksistere i to lengder.

Publisert
Sist oppdatert
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer

Lang M-klasse er på vei

  1. Store bilder
Lang M-klasse er på vei


Hos Mercedes nærmer det seg slutten for nåværende M-klasse. En ny modell skal være på plass til neste år og vi regner med at det er bilen på bildene. Mercedes vil kanskje også operere med to lengder for henholdsvis syvseter og femseter. Den lange skal bli rundt 4,9 meter lang og den korte ligger an til å havne på cirka 4,7 meter i total lengde.

Utstyr og motorer

Den ny M-klassen vil etter all sannsynlighet leveres med luftfjæring tilpasset offroadkjøring. Det blir standard på V8-modeller og ekstrautstyr sammen med mindre motorer. Motorspekteret vil strekke seg fra dieselmotor med 170 hestekrefter til 5,5-liters V8 bensinmotor (AMG-versjon).

Plattformdeling

Mercedes ser fordelen av å la flere modeller i konsernet dele samme plattform. Både kommende M-klasse, GST og ny Geländewagen vil kanskje dele denne plattformen. I tillegg vil Jeep Grand Cherokee dele grunnlag med disse Mercedes-modellene.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Mercedes-Benz-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer