Helomvending for parkerings­plassene til Maxbo

Lanserer elvare­-sykler og -bil

Reguleringssaken om sykkel-parkeringsplasser ble til tilbud om elektrisk transport.

GJØR HELOMVENDING: I januar stormet det da Maxbos filial på Sinsen i Oslo «måtte ofre bilparkeringsplasser for 88 sykkelplasser». Et halvt år etter har varehuset latt seg inspirere til å lansere et innovativt tilbud til kundene sine.
GJØR HELOMVENDING: I januar stormet det da Maxbos filial på Sinsen i Oslo «måtte ofre bilparkeringsplasser for 88 sykkelplasser». Et halvt år etter har varehuset latt seg inspirere til å lansere et innovativt tilbud til kundene sine. Vis mer
Publisert

På starten av året havnet Maxbo Sinsen midt i medias søkelys. Da gikk nyheten om at Oslo-filialen hadde blitt pålagt å opprette 88 sykkelplasser, framfor tradisjonelle parkeringsplasser, som varmt hvetebrød i sosiale medier:

«Hvordan kunne det offentlige pålegge Maxbo å bytte ut parkeringsplasser for biler, med en haug av unyttige sykkelplasser - ved et byggvarehus?» spurte mange seg.

Også Maxbos første reaksjon var; «Ingen henter Leca-blokker på sykkel. Men så fikk de tenkt seg om.

Fake news

Selv om selve saken viste seg å ikke stemme, inspirerte det Sinsen-filialen til å tenke nytt rundt transport.

Nå lanserer de nemlig muligheten til å leie både el-varesykler og el-varebiler, for å få varene med seg hjem. De setter også opp en rekke sykkelparkeringer og ny skilting som gjør det enklere for syklister.

- Vi ser at kundenes behov endrer seg. Mange har ikke egen bil og flere foretrekker sykkel og annen miljøvennlig transport. Vi ønsker å tilby kundene våre gode og fleksible løsninger, og derfor lanserer vi nå utlån av el-lastesykkel og el-varebil, som hjemtransport-alternativer, sier Markus Solvik, direktør for forretningsutvikling i Løvenskiold Handel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer