Easy Park integrert i bilen

Lanserer ny parkeringsløsning for bil

Den nye parkerings-appen skal gjøre det praktiske livet enda litt enklere for bilistene.

BLIR ENKLERE: Parkerings-billettsystem kan nå fås integrert i elbilen Polestar 2. Andre bilmerker vil komme etter. Da blir det også enklere å unngå parkeringsbøter. Foto: Øystein B. Fossum
BLIR ENKLERE: Parkerings-billettsystem kan nå fås integrert i elbilen Polestar 2. Andre bilmerker vil komme etter. Da blir det også enklere å unngå parkeringsbøter. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert

Polestar er et nytt og spennende bilmerke, som er varmt tatt imot av norske nybilkunder. Elbilen Polestar 2 har fått mye positiv oppmerksomhet.

De siste par ukene har imidlertid bilen vært i trøbbel, på grunn av flere påviste feil og tilbakekalling av nær sagt hele den solgte bilflåten.

Endelig gode nyheter

Derfor passer det ekstra bra for svensk-kineserne at det i slutten av denne uka ble kjent at de skal få noe ingen andre biler har fått før dem: Fra nå er nemlig en egen android parkeringsapp integrert i bilens infotainment.

Andre bilmodeller og -merker vil få tilsvarende tjeneste etterhvert, ifølge selskapet bak.

Appen må lastes ned. Ifølge utvikler Easy Park skal det åpne for et helt nytt utvalg av muligheter for sjåføren.

– Når appen er del av selve bilen, får vi et nytt utvalg av muligheter. Vi er glade for å legge til vår ekspertise i Polestar 2, og være del av reisen mot en helautomatisering av kjøreturen. Målet vårt er å gjøre parkering så enkelt som mulig, slik at folk kan unytte bylivet til det fulle, sier markedsansvarlig Ludvik Eide i Easy Park til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer