Legger seg flat

Havnet på ville veier.

TUNNEL: Et Wolt-bud havna i en tunnel på E39. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Annika Byrde/NTB
TUNNEL: Et Wolt-bud havna i en tunnel på E39. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Annika Byrde/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette skal selvfølgelig ikke skje, og vi vil ta tak i dette med en gang, sier pressetalsmann Jeanett Søly i Wolt Norge til Aftenbladet.

Bakgrunnen er at avisa mottok en tipsvideo som viser et Wolt-bud på elsparkesykkel i Eiganestunellen på E39 i Stavanger.

Det er en europavei med fartsgrense på 80-kilometer i timen.

Selskapet vil nå finne ut hvem det er snakk om og ta en prat med vedkommende om trafikksikkerhet. De vil også ta en runde med alle som leverer mat for dem i Stavanger-området.

Politiet fikk beskjed av veitrafikksentralen om saken, men fant ingen inne i tunnelen. De kom imidlertid i kontakt med vedkommende like i nærheten. Budet forklarte at han hadde blitt guidet feil, og var fortvilet. Budet fikk skyss med politiet fra stedet, melder avisa.

Det har vært flere hendelser med elsparkesykler. I fjor meldte politiet i Trøndelag på Twitter at de hadde stoppet en elsparkesykkel i 60 kilometer i timen. Vedkommende hadde heller ikke hjelm.

- Fikk vondt i magen. Konsekvensene kan være fatale. Det er ikke bra, fortalte innsatsleder Håkon Flor som oppdaget hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer