Lego-XC90 og V50 Romero Britto

Legoland og Volvo North America har bygd en Volvo XC 90 i Lego-klosser. I tillegg skal de sammen med kunstneren Romero Britto auksjonere bort en V50 med en mildt sagt spesiell lakkering.

Publisert
Sist oppdatert
Lego-XC90 og V50 Romero Britto

Lego-XC90 og V50 Romero Britto

  1. Store bilder
Lego-XC90 og V50 Romero Britto


Samarbeidet mellom de to skandinaviske selskapene er opprettet for å fremme trafikksikkerhet og familieverdier, og bilen er bygget av Lego Master model Builders. Dette er en del av folkene som bygger og vedlikeholder alle Lego-modellene i California. Bilen ble første gang vist på bilutstillingen i New York for en tid tilbake. Bilen skal stå i inngangen til Legoland og vil bli sett av 1,3 millioner årlig besøkende.

Veldedig V50

Volvo har sammen med kunsteren Romero Britto laget en Volvo V50 med en enestående lakkering som skal auksjoneres bort for veldedighet. Både Volvo og Romero Britto har engasjert seg i organisasjonen Best Buddies som jobber for å hjelpe psykisk utviklingshemmede. Bilen vil bli auksjonert bort senere i år.

Romero Britto er egntlig fra Brasil og er kjent både i Asia, USA, og Europa. Han startet sin karriere ved å male på papp og gamle aviser. Sin første utstilling hadde han som 14-åring. Hans kunst er i dag verdt store penger.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Volvo-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer