Lekker ny Golf-konkurrent

Fiat har sluppet litt informasjon om den kommende Bravo som kommer til å sprite opp Golf-klassen om noen måneder.

Publisert
Sist oppdatert

Fiat Bravo skal lanseres 27. januar. Bilens ambisiøse mål er å sette ny standard i sin klasse når det gjelder både design, materialvalg, teknologi, utstyr og kjøreegenskaper. Bildene viser nye Bravo, sannsynligvis med høyeste utstyrsnivå. Den fremstår som en verdig storebror til Grande Punto, som har fått mye skryt for sine velbalanserte linjer. Bortsett fra bildene har vi fått vite relativt lite om bilen, men her er da litt informasjon om dimensjoner og motorer.

Fiat Style Center

Ifølge Fiat viser modellen italiensk design på sitt ypperste og vi er langt på vei å være enige. Det er Fiats eget designsenter som står bak og de har hatt oppgaven å forene et stilig ytre med innbydende innvendig design og integrering av praktiske detaljer. Det mest karakteristiske ved den nye designen er kanskje det Maserati-inspirerte frontpartiet.

Golf-konkurrent

Bravo plasserer seg midt i det såkalte C-segmentet der Golf og Corolla lenge har vært klasseledende her i landet. Bilen er 434 centimeter lang, 179 centimeter bred og 149 centimeter høy. Akselavstanden er 260 centimeter; det er to centimeter mer enn på VW Golf. Fiat hevder at bilen kombinerer et kompakt yrke med ekstraordinær plass innvendig - vi får vente og se på lanseringen om det stemmer, men det ville i så fall være i god Fiat-tradisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer