Lekket: 2012 BMW M5

M5 er udiskutabelt blant de heftigste sedanene i gata, og nå kommer den i ny utgave. Her er 30 minutter video, rett fra BMW.

Lekket: 2012 BMW M5
Publisert
Sist oppdatert

BMW sin nyeste 5-serie har tatt markedet med storm, og er ansett som kanskje det beste klassen har å by på. Hva da med den kommende M5? Dersom BMW løfter den like mye fra utgående til ny modell som 5-serien generelt, så har vi noe godt i vente.

Se video lenger ned.

Laaang video

Den nye M5 er spottet rundt omkring, og noen har sågar klart å ta et stillbilde av den påkledde skapningen. Nå mener tydeligvis BMW at tiden er inne til å vise publikum hva de har i vente, for nå har de selv lagt ut en teaservideo. Ikke en liten snutt nei, men en hel halvtime med video av bilen under testing. Brutal batteriracer fra BMW

Vises i Kina

BMW M5 skal vises for publikum under bilmessen i Shanghai i påsken, og vi kan vente den på markedet rett over nyåret. Av de litt mer spesielle nyhetene er det at BMW nå nedskalerer, også på de heftigste modellene. Kundene av nye M5 får nemlig ”bare” 8 sylindre i V-form, mens eierne av utgående modell har en V10 under panseret. Det interne modellnavnet på nykomlingen er for øvrig F10, men må ikke forveksles med motoriseringen. Vi frykter derimot ikke at det går utover ytelsene, og kjøreegenskapene, at BMW kutter to sylindre. BMW kan og vet bedre. Motoren er en videreutviklet versjon av den som finnes i både X5 M og X6 M.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer