Lexus i samme divisjon som tyskerne

Blant nesten 1.200 lesere var det bare 331 som mener at Lexus fortsatt befinner seg i divisjonen under de tyske luksusmerkene.

Publisert
Sist oppdatert

"Er Lexus i samme divisjon som Audi, BMW og Mercedes-Benz?", spurte vi i sammenheng med vår omtale av nye Lexus GS. Dette var åpenbart et spørsmål mange har ønsket å si sin mening om, for det tok ikke lang tid før vi hadde mottatt tusen stemmer. Da vi stoppet avstemmingen i går, onsdag, hadde 1.188 lesere sagt sin mening.

72 prosent

Resultatet må være oppløftende for både Lexus-importør, -forhandlere og -fans. Hele 72 prosent, eller 837 lesere, svarte nemlig at Lexus kan måle seg med de eksklusive tyskerne. Ja, blant disse var det faktisk 350 lesere som mente at Lexus befinner seg i divisjonen over Audi, BMW og Mercedes-Benz. Vi har imidlertid en sterk mistanke om at en svært høy andel av disse selv eier en Lexus.

Må tas forbehold

Våre "meningsmålinger" er av det uhøytidelige slaget og vi påstår overhodet ikke at disse resultatene er representative for befolkningen som helhet. Det må også tas hensyn til at avstemmingen var knyttet opp til en artikkel som omhandlet en Lexus-modell.

Oppsiktsvekkende

Likevel synes vi det er interessant at kun 331 lesere, eller 28 prosent, valgte å hake av alternativet "Nei, Lexus befinner seg en divisjon under". Vi tror dette resultatet tross alt avspeiler at Lexus er et merke som i løpet av bemerkelsesverdig kort tid har opparbeidet seg en høy status.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer