Lexus IS FL: Fornyer sin "BMW-killer"

Nytt fjes, ny dieselmotor og lavere forbruk - Lexus IS tar fatt på siste del av sin livssyklus.

Lexus IS FL: Fornyer sin "BMW-killer"
Publisert
Sist oppdatert

Her i Europa fortsetter Lexus sin tilværelse i skyggen av de mer florerende premium-merkene Mercedes, BMW, Audi og til og med Jaguar. Den mest populære modellen, IS, har fått en ansiktsløftning, hvilket indikerer at den ikke er klar for utskiftning på en stund.

Fem år ingen alder

Det til tross for at dagens generasjon har vært på markedet i fem år. Vi testet bensinversjonen i mars 2006 (les testen her), dieselversjonen i oktober samme år (les her), og den sprekeste versjonen, IS-F, som er konkurrent til BMW M3, så sent som i fjor sommer. (Heftig test her). For øvrig kan du lese vår test av kabriokupéversjonen, som ble lansert for et år siden, her.

Ansiktsløftning

Både sedan- og kupekabriolet-versjonene har fått oppraderingene som vil bli vist for publikum i anledning bilutstillingen i Paris som åpner den 2. oktober. Utvendig er endringene begrensede - frontlysene får, som det blir stadig vanligere, diodekjørelys i forbindelse med xenonlamper. Baklyktene er også endret. Grillen er ny, bilen kan fås i nye farger og med ny felgdesign. F-sport-pakken, som vises på bildene av den blå bilen, får en ny og dyp frontspoiler med integrerte tåkelys, ny hekkspoiler med integrert bremselys og 18-tommers felger med ny design.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer