Ukens Gatebil: Nissan Skyline R33 GTST

Linn Petrine har bilen alle ser på!

Om ikke øynene dine låser seg på Linn Petrines bil, anbefaler å få noen til å sjekke om du er våken.

BLIKKFANG: - Tanken var å få en bil litt tilbake til der alt startet. Skikkelig «japse-inspirert» look, med kule farger og neonlys som forhåpentligvis skiller seg litt ut i mengden, sier Linn Petrine Knutsen om bilen sin. Foto: Kaj Alver
BLIKKFANG: - Tanken var å få en bil litt tilbake til der alt startet. Skikkelig «japse-inspirert» look, med kule farger og neonlys som forhåpentligvis skiller seg litt ut i mengden, sier Linn Petrine Knutsen om bilen sin. Foto: Kaj Alver Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ærlig innrømme at denne jenta har et navn vi trodde var et «kosenavn», for det er i overkant søtt; Linn Petrine. Harru’ hørt noe så flott?

Linn Petrine er 30 år, har et smil som varer mange mil, bor i Elverum, er bonusmor for ei jente på 7 år, har samboer, hund, jobb og en bil med dekor som er minst like søt som navnet sitt.

Ble litt borte i mengden

Bilen til Linn Petrine er ikke søt i helheten – det er en seriøs driftebil som etter hvert biter kraftig fra seg utpå bana. Det er overhodet ikke meningen å få denne bilen til å fremstå som en sjenert ungblomst, som står og blomstrer i en krok mens de tøffe kaktusene tar beslag på blomsterenga for lek og moro. Det er bare noe med fargesammensetningen og motivet som er så utrolig … stilig?

Dette dreier seg om ei jente og en Nissan Skyline R33 GTST RB, som er å regne med i drifteverden fremover. Det satses hardt, i en bil som etter hvert begynner å bli – hva sier de – konkurransedyktig?

Men bilen begynte ikke slik da Linn Petrine kjøpte den.

- Jeg kjøpte den ikke. Jeg fikk den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer