Liten BMW kommer neste år

BMW skal satse hardt på kompaktklassen. 1-serien er verktøyet og blir nok ikke det billigste alternativet, men antagelig spennende.

Publisert
Sist oppdatert

BMW jobber tydeligvis på spreng med sin nye småbil. Den lett kamuflerte testbilen som kjøres på Nürburgring er i hvert fall en sterk indikasjon.

Rundere i kantene

1-serien vil få klare likhetstrekk fra BMW's siste modeller, men det ser ut som den blir litt mer avslepen likevel. Fronten blir det mest dominerende partiet, mens de sterke linjene som 5- og 7 serien har på resten av karosseriet ser ut til å være utelatt her.

Sedan?

Automedia er ikke snaue i sine spekulasjoner angående 3-serien. De tror nemlig at 1-serien også skal komme i sedanutførelse. Vi kan ikke bestride det, men vi har aldri sett bilder av noe som indikerer at BMW jobber med en enda mindre sedan enn 3-serien.

Automedia mener også å ha dekning for å si at 1-serien også kommer som stasjonsvogn og kabriolet.

Bakhjulsdrevet

Av bildene kan dere se at bilen i hvert fall kommer som femdørs kombikupe, og den skal også bli bakhjulsdrevet. Det blir i så fall den eneste bilen i klassen med bakshjulsdrift. Vi kan ikke annet enn krysse fingrene for at vektfordelingen er god. Hvis ikke blir denne bilen vanskelig å kjøre på glatt føre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer