Luftig BMW M3

Nå kommer BMWs M3 i toppløs utgave. Med den samme respektable akselerasjonstiden fra 0-100 kilometer i timen som coupeen, bør du holde på hatten og tupeen.

Publisert

For prestasjonen fra 0-100 i M3 er ikke til å kimse av: 5,2 sekunder bruker coupe-utgaven av den nye M3 fra 0-100 kilometer i timen. Kabrioleten er noe tregere: Den bruker 5,5 sekunder fra 0-100 km/t.

Nærmest identisk

Rent bortsett fra tak-aspektet, er det ikke så veldig mye som skiller kabriolet-utgaven av nye M3 fra coupeen. Fram til A-stolpen er de to identiske, men det manglende taket er jo en ganske vesentlig forskjell. Under panseret er kabrioleten også identisk med coupeen: Der sitter det en 3,2-liters rekkesekser med 343 hestekrefter. Akselerasjonen fra 0-100 kilometer i timen har vi allerede nevnt, og fra 80 til 120 kilometer i timen i fjerdegir, bruker M3 Cabriolet 5,9 sekunder.

Dersom du ønsker mer informasjon om M3, kan du gå til vår omtale av coupeversjonen: BMW M3 snart til Norge.

Norge

M3 Coupe skal lanseres i Norge i løpet av første kvartal 2001. Prisen er satt til cirka 915.000 kroner. Kabrioletutgaven har verdenslansering i juni 2001, og den norske importøren regner med å ha biler i Norge til denne lanseringen. Prisen på M3 Cab er ennå ikke fastsatt, men prisdifferansen på en coupe og en kabriolet fra BMW er normalt 65.000 kroner, så da kan vi tippe at prisen for denne luftige fornøyelsen blir rundt 980.000 kroner, eller rett under millionen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer