Luftig massasje

Det synes som om Mercedes og BMW har slått seg sammen i kampen mot massasjeinstituttene.

Mercedes tilbyr både massasje og luftkondisjonering i setene i S-klasse.
Mercedes tilbyr både massasje og luftkondisjonering i setene i S-klasse. Vis mer
Publisert

Slik som BMW har sin eminente rumpemassasje i 7-serien, har også Mercedes nå kommet med sitt massasjetilbud. De har imidlertid ikke vært opptatt av rumpa, men heller ryggen. Velger du altså S-klasse kan få ryggmassasje, samt kjølende luft mot svettende lemmer fra vifter i setene. Hva skal man vel med massasjeinstituttene nå?

Pustende seter

Massasjeavdelingen av setet består av i alt fem luftrom, tre mot korsryggen, og to i skulderhøyde. Disse luftrommene fylles og tømmes for luft vekselvis. Ingeniørene bak dette massasjesetet har funnet en ideell syklus på inn- og utånding, som skal gi best mulig massasje. Innåndingen gjøres på 10 sekunder, og utåndingen på 20. Syklusen settes i gang ved hjelp av en knapp på kontrollpanelet, og har en varighet på fem minutter.

Umerkbart

Når luftputene er fylt, blir setet fast, og når luftputene har sluppet ut luft, blir setet mykere. Ved hjelp av denne prossessen forandres ryggstillingen kontinuerlig. Bevegelsene i luftputene skal nesten ikke være merkbar, men den skal visstnok gjøre underverker for ryggen. Ryggmusklene skal bli mer avslappet og det vil ta lengere tid før du blir sliten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer