Lufttrim til Cooper Works

Litt fikling med luftfilteret sørger for at det nå stiller 210 hestekrefter på jobb i Mini Cooper Works.

Publisert
Sist oppdatert

Enkel trimming gir 10 ekstra hestekrefter, og gladmeldingen til dere som allerede har en Mini med det fabrikkgodkjente trimmesettet fra John Cooper Works er at oppgraderingen ikke koster all verden. I England er prisen rundt 4.000 kroner for oppgraderingen av luftinntaket. Oppgraderingen gjør blant annet at du når 100 km/t ett tidel raskere, 6,6 sekunder, men den største gevinsten skal ligge i bedre mellomakselerasjon.

Liten ventil

Det er en ny ventil i luftinntaket som sørger for økt luftstrøm ved turtall over 4.500 o/min. I tillegg må bensininnsprøytningen og motorstyringen justeres litt for at de 10 ekstra hestekreftene skal blomstre, og jobben skal være unnagjort i løpet av en verkstedtime.

Med delene fra John Cooper works montert øker også dreiemomentet med 5 Nm til totalt 245 Nm ved 4.500 o/min. Versjonen med 200 hestekrefter har dreiemomenttoppen på 4.000 o/min.

Kjøp bremser

John Cooper Works tilbyr masse ekstrautstyr til Mini, og det er ikke bare jåleutstyr tilgjengelig. Forskjellige oppgraderinger av understellet er på plass, og også lettere felger helt opp i 18-tommer er tilgjengelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer