Luksus i lufta fra Mercedes

Helikopteret som sannsynligvis er både en Trump og en Røkke verdig.

HELT PÅ HØYDEN: Mercedez-Benz nye luksushelikopter ser forsåvidt bra ut fra utsiden, men det er på innsiden det virkelig tar av. Foto: Mercedes-Benz
HELT PÅ HØYDEN: Mercedez-Benz nye luksushelikopter ser forsåvidt bra ut fra utsiden, men det er på innsiden det virkelig tar av. Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forholdet mellom de som kjenner Mercedes som luksusbilmerke og Mercedes som luksushelikoptermerke ligger sannsynligvis på rundt én til 50.000, og kanskje enda mer hvis en setter petimeterne hos Statistisk Sentralbyrå på saken.

Beveger du deg i høyere samfunns- og pengekretser kommer nok likevel ikke nyheten om dette helikopteret like overraskende som for de som tråler bruktbilannonsene på Finn.no med øvre beløpsgrense satt til 15.000. EC145 Mercedez-Benz Style er navnet du vil finne i produktlista, og det er forbeholdt den økonomiske eliten - enkelt og greit.

Inspirert av seg og sitt

Ikke overraskende henter Mercedes inspirasjon fra noe de har vært ganske flinke på ganske lenge, nemlig biler, og ifølge en pressemelding er det R-klassen designerne av EC145 kan takke for mye av designhjelpa.

For amatøren er ikke utsida det mest iøyenfallende, men vender en derimot blikket innover er det mye lekkert du kan hvile øynene på. Setene er som seg hør og bør laget av "eksklusivt stoff", kombinert med luksuriøse trepanel i både gulvet og taket.

(Artikkelen fortsetter under bildespesialen!)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer