Luksus under vann

Det er selskapet US.Submarines som lager og selger u-båter til både privatpersoner og bedrifter.

Luksus under vann
Publisert
Sist oppdatert

Selskapet lager luksusubåter, turistubåter og selger brukte ubåter. Selskapet holder til i Florida, men har kontorer i tre amerikanske byer og i Paris og Dubai.

Når det gjelder deres luksusubåter som selges til privatpersoner så har de fem forskjellige varianter. Den råeste varianten kaller de Phoenix 1000.

Phoenix 1000 ser ut som en vanlig luksus-yacht, men det er i realiteten også en luksus-ubåt. Phoenix 1000 er 65 meter lang med et totalt innvendig areal på ca 460 kvadratmeter. Da bør den russiske oligarken eller den styrtrike araberen som kjøper denne har rikelig med plass. Kombinert med store akrylvinduer gjør dette at man kan få en spesiell opplevelse av livet under vann.

Båten, som ved første øyekast ser ut som en vanlig yacht, er bygget med materialer som tåler nedsenking i vann. Den er også bygd som en atlanterhavskrysser slik at man kan krysse atlanteren i 16 knop, men underveis kan den også dykke ned slik at man kan unngå de verste stormene, men heller ligge langt under overflaten og rolig kjøre mot destinasjonen mens man utforsker livet under vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer