Luksusbil for båtfolk

Hvis man ikke har fått nok av treverk, kompass og limtre på sjøen, er det bare å ta plass i den nye BMWen.

Publisert
Sist oppdatert
Luksusbil for båtfolk

Luksusbil for båtfolk

 1. Store bilder
Luksusbil for båtfolk


BMW Individiual er butikken for de som vil ha det helt spesielle. Kunder som er bestevenn med banken sin kan få omtrent hva det måtte være og BMW Individual leverer etter beste evne. Firmaet ble startet i 1992 og befinner seg under paraplyen til sportsbilavdelingen BMW M.

Båtinteriør

Det som setter størst marinepreg på interiøret er bruk av mahogni med lyse striper i lønnetre. Gulvmattene er har også fått kompassroser brodert inn. Taket er trukket i Alcantara, rattet er tofarget i skinn. Det er også mulig å underholde baksetepassasjerene med film. I forseteryggene er det nemlig 6,5-tommers skjermer.

Champagne-holder i Merinoskinn er i følge BMW også noe kundene skal sette pris på. Det må bli for de som ikke kjører i alle fall.

BMW kaller fargen for nattblå og innstigningslistene er belyste med inskripsjonen BMW Individual. Den har også hvite blinklys, lakkerte taklister og 20-tommers felger. Motoren er den samme som i ”vanlige” 760-modeller. V12 med 445 hestekrefter og 600 newtonmeter.

 • Her finner du en oversikt over alle våre biltester
 • Relaterte artikler

 • Her finner du våre BMW-tester
 • Her finner du flere BMW-nyheter
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer