TEST: BMW M3 CS

Luksusbilen som skremmer vannet av deg

BMW M3 CS er likevel lovlig å kjøre på veien.

HARDCORE: BMW har tatt frem stemmegaffelen og finstemt M3 til å bli et skikkelig banevåpen med skilter. Foto: Jamieson Pothecary
HARDCORE: BMW har tatt frem stemmegaffelen og finstemt M3 til å bli et skikkelig banevåpen med skilter. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ta en titt på den nye spesialversjonen av BMW M3. Bare det brutale utseendet får deg til å rygge et par skritt. M3 ser selve institusjonen innen M-bilene, og de er kjent for sine spesialversjoner helt siden EVO kom i 1988.

Vår San Marino-blå M3 har tilleggs-betegnelsen CS. De fattigslige to bokstavene står for Club Sport og antyder hva denne bilen er ment for. Tilsynelatende kan den se ut som en familiebil, men egentlig er den satt opp for banekjøring, med bruksrett for vei.

For brutal

Du merker det allerede med det samme du trykker inn den røde startknappen, som er særegen for de 1.200 bilene som skal bygges. De kule skinnsetene i sort og hvitt med lysende M3-logo og de tre velkjente stripene har store åpninger i ryggen, men er herlige og harde å sitte i.

De er hel-manuelle, for å komme nær gulvet og å spare vekt. Dashbordet er skinnkledd, med innslag av semsket skinn og CS-logo innskåret. Tøft.

M-sportsrattet i semsket skinn er tykt, men er ekstrautstyr. Padlene bak rattet er derimot standard og kan diktere dobbeltclutch-kassa med sju trinn. En ekstra knapp under spaken justerer girhastigheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer