Luksusyachten som er laget for damer

For de som trodde de har alt de trenger.

FOR HENNE: «La Belle», den første luksus megayachten designet bare for kvinner, eller for «a Lady», som kvinnen bak nyvinningen uttrykker det.  Foto: LIDIA BERSANI LUXURY DESIGN
FOR HENNE: «La Belle», den første luksus megayachten designet bare for kvinner, eller for «a Lady», som kvinnen bak nyvinningen uttrykker det. Foto: LIDIA BERSANI LUXURY DESIGN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se for deg at du har oppnådd alt du har drømt om til nå: Pengene renner inn, og hele livet går på skinner. Du sitter foran peisen med din perfekte ektefelle og nyter dyr vin, mens englebarna med A i snitt, sover søtt ett par etasjer over.

Trodde du alt var i boks tar du feil, for nå er den nemlig her:

«La Belle», den første luksusmegayachten designet bare for kvinner, eller for «a Lady», som kvinnen bak nyvinningen uttrykker det på sin hjemmeside.

Luksusdesigner Lidia Bersani beskriver den flytende doningen som en 80 meter lang, elegant og feminin, superyacht.

- Jeg ser for meg to slags kjøpere. Enten en livsnytende, glad og vakker kvinnelig entreprenør, eller en suksessfull businessmann som ønsker å gi sin kjære den ultimate gaven, skriver Bersani i en e-post til Dagbladet.

LES OGSÅ: Verdens heftigste rødvin? Det fantes kun 12 flasker

Tur for tolv

Noen vil kanskje hevde at det er 80-tallet som vender tilbake, og at det kan minne om noe du ikke har sett siden Falcon Crest og Dynastiet rulla over norske TV-skjermer i sine glansdager.

Om bord på «La Belle» må du likevel selv lage dramaet sammen med gjestene du har med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer