"M3-killer": Mercedes C 63 AMG Coupé

Omsider har Mercedes publisert bilder og data angående nye C 63 AMG Coupé.

Foto: Mercedes-Benz
Foto: Mercedes-Benz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Mercedes C 63 AMG ble lansert første gang fremsto den som overlegen både BMW M3 og Audi RS4 på en rekke punkter og da vi prøvekjørte den i oktober 2007 sjarmerte den oss i senk. (Les om det her!) Vi snakker her om sedanversjonen.

Mer sporty design

Denne typen bil blir jo enda heftigere som kupé, og både M3 kupé og Audi RS5 fremstår for de fleste som designmessig mer tilpasset bilenes sportslige ambisjoner. I januar fikk vi se nye C-klasse kupé for første gang og det har altså ikke vart lenge før bilen som kommer til å gå rett i strupen på M3 og RS5 ble presentert. Den blir lansert samtidig som C-klassen får sin facelift eller midtlivs-oppgradering, og ser unektelig mye tøffere ut enn standard-C-klassen fra tre år tilbake.

En juvel av en motor

For å gå rett på sak: Motoren er selve hjertet i denne bilen og den har bevart - om mulig forbedret - den fantastiske AMG-karakteristikken som gjør denne drivlinjen til en juvel i bilverdenen. V8-motor er uforlignelig i denne klassen, med lyden og kraftfullheten den evner å produsere. Så kommer AMG-foredlingen og gjør den enda bedre. Tallene på papiret forteller bare en del av sannheten, men det er da viktig å få dem med seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer