Magellan GPS 310

GPS 310 er Magellans billigste håndholdte GPS-mottaker. Hvor mye navigasjon får du egentlig for et par tusenlapper?

La oss ikke dvele unødvendig lenge ved spørsmålet. Svaret er at apparatet til drøye 2.000 kroner trolig loser deg like trygt til nærmeste havn som et dyrere alternativ.

Enkel, enklere, GPS 310…

Dermed er det ikke sagt at det er bortkastet å investere i dyrere teknologi. For visst gjør GPS 310 jobben sin, men samtidig er den påpasselig med å stemple ut nøyaktig ved arbeidstidens slutt. Finesser som plotterfunksjon og lydsignal når du nærmer deg destinasjonen glimrer med sitt fravær.

Grafikk av fyrstikkmenn

Idet du trykker på den røde knappen, og elektriske strømninger vekker apparatet til liv, oppdager du straks at Magellan ikke har påkostet GPS 310 alt for mange dollar. Skjermbildet får selv grafikk fra Commodore 64 til å fremstå som en visuell ”høydare”: Bokstaver, tall og symboler er satt sammen etter forbildet av en fyrstikkmann. Egentlig ikke noe galt med det. Så sant du har synet i orden.

Kryptisk meny

Lite påkostet er trolig også programvaren i GPS 310. Menystyringen er enkel, men lite brukervennlig. En ”Quit”-knapp, som vi er vant til å finne på Magellans GPS-mottakere, ville gjort det betraktelig enklere å betjene menyfunksjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer