Magellan GPS 320

Magellan er, sammen med Garmin, verdens ledende produsent innen håndholdte GPS-mottakere. Vi har testet en av Magellans rimeligste alternativer: GPS 320.

GPS 320 er tvillingbroren til GPS 315 fra samme produsent. Både maskinvare og programvare er identisk, men GPS 320 kan skilte med innebygd database over sjømerker, så vel som større byer.

Stabil, sikker og lett

Sine lette 179 gram til tross: GPS 320 imponerte med rask posisjonsberegning (med 9 sekunder som det raskeste) og god dekning. Magellan GPS 320 var også en av de siste mottakerene som mistet satellittforbindelsen under ugunstige dekningsforhold.

God og oversiktlig navigator

GPS 320 har åtte forskjellige skjermbilder, hvorav seks er myntet på navigasjon. Her har du muligheten til å velge det bildet som best gir deg den informasjonen du trenger der og da.

Vi lot oss særlig imponere av skjermbildet som illustrerte kursen til ønsket mål i form av en veistripe (!). Ved hjelp av en god grafisk fremstilling vet du til enhver tid om du befinner deg på rett spor. Kommer du ut av kurs gir GPS 320 deg raskt beskjed: En pil som indikerer hvilken retning du bør ta for å komme inn på rett kurs. Bildet inneholder også opplysninger om ekstakt hvor mange grader du bør korrigere kursen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer