Maksimal moro med Mini

Vi har endelig prøvd bilen vi lenge har drømt om - bilen vi garantert ikke blir veggpryd i.

Publisert
Sist oppdatert

En gang var Minien en merkelig krabat som passet best til britiske originaler ala Mr. Bean og svært spesielt interesserte entusiaster med stort særhetsbehov. Sånn er det ikke med den nye Mini. Bilen har fått de ekstra løftene i både størrelse og design som gjør den til det morsomste brukskjøretøyet som ruller på veiene for tiden, og det neppe en overraskelse at frisørsalonger, kaffepiker og reklamebyråer har dette sjarmtrollet høyt oppe på ønskelisten over firmabil. Selv om det etterhvert har blitt mange av disse små krabatene på veien, vekker den nemlig fortsatt nok oppsikt til at hodene snur seg der vi kommer.

 • Maksimal personlighet i minimalt skall – se bildene av testbilen.

 • Personlighet

  - SÅNN bil vil jeg ha! utbrøt vår billøse venninne i det hun klatret inn i testbilen, og smilte hele veien til Gardermoen med kofferten i baksetet.

  Vi innrømmer gjerne at våre drømmer om bil med personlighet lenge har sirklet rundt denne sjarmerende asfaltloppa, til tross for dens minimale omfang (eller kanskje delvis på grunn av nettopp størrelsen?) Endelig ble det vår tur til å prøve. Greier Mini Cooper type blå metallic med hvit dekor å leve opp til våre høye tanker om denne bilpersonligheten?

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer