Månedens lanseringer

August er en stille måned, men ikke død.

Før en bil kommer på gata får vi ofte se dem som konseptbiler. Her i form av konseptbilen som dannet grunnlag for nye A-Klassen.
Før en bil kommer på gata får vi ofte se dem som konseptbiler. Her i form av konseptbilen som dannet grunnlag for nye A-Klassen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

August er en av månedene i året med færrest lanseringer. Dette skyldes blant annet at de store tyske har ferie i nettopp august. Likevel er det åtte bilmodeller som kommer på veien for første gang denne måneden, og flere av dem er av den morsomme sorten.

Neste måned kommer det virkelige storsleppet. September har hele 16 lanseringer å by på, samtidig som det også er måneden for en av årets største messer, i Paris.

Følg med her på DinSide, så får du alle nyhetene, men før den tid er det på tide å vise til alle lanseringene for august:

Alfa Romeo 4C

Det er langt mellom lanseringene fra det italienske entusiastmerket. Særlig om vi ser til de mer sportslige modellene. En bil det derimot er snakket lenge om er nettopp 4C, og nå er det dags. Den blir blant annet storebror til Giulietta, og lillebror til 8C. Bilen skal ha en relativt liten, men sterk motor. Slagvolumet i den midtplasserte motoren er på 1,8 liter, og maskinen leverer 300 hk. En giftig liten toseter, med andre ord. Les mer om 4C

Audi A3

Det kommer et helt kobbel av nye biler i kompaktsegmentet. Først ut er Audi A3 i en 3-dørs utgave, en bil som kommer på gata her hjemme i slutten av måneden. Modellen med 5 dører kommer først sent på vinteren. DinSide har allerede prøvekjørt den nye A3, og det er en meget fin kjøremaskin Audi har skrudd sammen. Noe overraskende designelementer har den ikke, men det er heller ikke i Audi sin ånd å endre alt for mye. Bilen hører definitivt hjemme i premiumsegmentet, men det skal legges til at konkurransen i nettopp denne klassen er beinhard. Les test av nye Audi A3

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer