Tesla:

Mangler USB-porter

Splitter nye biler leveres uten alt utstyr på plass.

MANGLER: På grunn av brikkemangelen globalt, har flere nybakte Tesla-eiere fått biler som mangler én eller flere USB-porter. I stedet er det bare et hull der de skulle ha sittet. Foto: CalligrapherNo4617/Imgur
MANGLER: På grunn av brikkemangelen globalt, har flere nybakte Tesla-eiere fått biler som mangler én eller flere USB-porter. I stedet er det bare et hull der de skulle ha sittet. Foto: CalligrapherNo4617/Imgur Vis mer
Publisert

Både bilindustrien og andre industrier har for tiden leveringsproblemer på grunn av global mangel på halvledere, som er essensielt for elektronikken i bilene.

Mange har vært nødt til å pause eller redusere produksjonen, og halvferdige biler har hopet seg opp på fabrikkene. Det spås at denne utfordringen vil vedvare også i 2022.

Mangelen på halvledere er også det som har gjort at Sony må senke produksjonsmålet sitt på PlayStation 5, og at den nye Steam Deck-konsollen, som skulle komme før jul, har blitt utsatt til 2022:

Mangler USB

Nettstedet Electrec melder nå om at flere nybakte Tesla-eiere rapporterer om at splitter nye biler mangler enkelte USB-porter, enten i midtkonsollen eller bak.

I stedet er det bare et hull der USB-C-portene skulle ha vært plassert.

For bilene som mangler USB-porter foran, betyr det også at den trådløse ladeplaten ikke virker.

Noen av kjøperne fikk informasjon om dette på forhånd da de kjøpte bilen, mens andre opplever det som en overraskelse at portene mangler.

Tidligere i år fjernet Tesla også korsryggstøtten i passasjersetet på Model 3 og Y på grunn av brikkemangelen, og at den ifølge Teslas tall svært sjelden ble brukt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer