Maserati kabriolet

Maserati er eksklusivt og ukjent for de fleste, men har likevel et visst utvalg for bevisste kunder.

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi tar dette kjapt. Maserati tilbyr to modeller, Granturismo (GT) og Quattroporte. Granturismo er en svært stor og lekker kupé. Den er nesten 4,9 meter lang og leveres med to forskjellige motorer. Innstegsmodellen har en 4,2-liters motor med 405 hestekrefter. S-versjonen har en 4,7-liters motor med 440 hestekrefter.

Quattroporte, som ikke har noe med firehjulsdrift å gjøre, betyr at bilen har fire dører (!). Den leveres med tre motorer, eller i hvert fall tre effekter. Innstegsmodellen kommer med 400 hester blank, S leverer 430 hesterkrefter og Sport GT S har 440 hestekrefter og automatkasse.

Bort med kalesjen?

Nå ser det ut som Maserati jobber med en kabriolet-variant av GT. Det vil i si så fall være en naturlig utvikling i modellrekken. Selv om bilen på bildene fortsatt ser ut som en kladd, er det nok spennende ting på gang under kamuflasjen. Man kan sammenligne interiørbildene som ligger etter hverandre i fotoalbumet. Da ser man i hvert fall at det er en GT.

Maserati er en del av Fiat-konsernet, der også Ferrari hører til. Basert på dette regner vi med at de kanskje vil låne noen deler fra Ferrari California, og ende opp med et foldbart metalltak i stedet for kalesje. Ryktene sier også at dette skal bli en fireseter og at navnet blir Spider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer