Mazda 4 erstatter Premacy

Hos Mazda går det fort unna om dagen og det er godt og se at modellproduksjonen er i gang igjen. Fleksibilen Premacy var spennende da den kom i 1999, men har etterhvert druknet i modellflommen fra andre merker.

Publisert
Sist oppdatert
Mazda 4 erstatter Premacy

Mazda 4 erstatter Premacy

  1. Store bilder
Mazda 4 erstatter Premacy


Det er ikke godt å se at dette er en Mazda, og med den kraftige kamuflasjen hadde det også vært umulig hvis det ikke hadde vært for en smart fotograf.

Luring

Siden det ikke er mulig å identifisere bilen bare ved å se på bildene tok fotografen frem sitt mest godtroende utseende og lot som han var en turist. Han gikk bort til testsjåføren og rett og slett spurte hva han kjørte rundt i. Oppsiktsvekkende nok fortalte sjåføren at han jobbet for Mazda og at dette skulle bli etter følgeren til Premacy, Mazda 4.

Stor og tøff klasse

Mazda 4 vil dele plattform med Mazda 3 og vil bli en direkte konkurrent til VW Touran, Renault Scenic, Opel Zafira og Ford Focus C-Max. Mazda 4 vil antagelig dele flere løsninger med Ford Focus C-Max og det er lite trolig at Mazda 4 blir en syvseter.

Her finner du mer Mazda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer